Szeretettel üdvözlöm a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének honlapján.

Kirendeltségünk Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy integrált gyermekvédelmi intézmény és 7 bentlakásos szociális intézmény fenntartói feladatait látja el.

Az intézmények, valamint a kirendeltségi munka fókuszában egyaránt az intézményi szolgáltatásokat igénybevevők állnak. Célunk, hogy a Kirendeltség munkatársaival, az intézmények vezetőivel és munkatársaival a lehetőségeink szerinti legjobb ellátást biztosítsuk az intézmények lakóinak, ellátottjainak. Tevékenységünk fokmérője az ellátottak és hozzátartozóik elégedettsége, ami fontos útmutató is számunkra a mindennapokban.

Kérem, tekintse meg az intézményekről közzétett információkat, kövesse híreinket, melyek betekintést engednek tevékenységeinkbe. Az intézmények szolgáltatásairól, elhelyezkedéséről és elérhetőségeiről az Intézmények menüpont segítségével tájékozódhat.

Amennyiben további információt, vagy segítséget szeretne kérni szolgáltatásaink igénybevételéhez, keressen bennünket akár a Kirendeltség, akár az intézmények elérhetőségein, találjunk együtt megoldást kérdésére!

 

 

Üdvözlettel:

 

Sőregi Katalin

igazgató