Székhely: 5130 Jászapáti, Juhász Máté. u. 2-4.

Igazgató: Koczka Attiláné

Telephely: 5130 Jászapáti, Árvai u. 5.

Telefon: +36-57-441-021

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Honlap: http://invitel.hu/idotthon/

 

 

 

A Fehér Akác Otthon 115 férőhelyen biztosítja olyan nyugdíjkorhatárt betöltött személyek ápolását, gondozását, akiknek az egészségi állapota rendszeres gyógyintézeti kezelést nem igényel, valamint olyan 18. életévet betöltött személyek ellátását, akik betegségük miatt önmagukról gondoskodni nem tudnak.

Az intézmény székhelyén egy 2009. évben korszerűen felújított épületben, családias, hangulatos környezetben 94 idős ellátására van lehetőség. A telephelyen működő 21 férőhely demens idősek elhelyezésére szolgál.

Tevékenységük értékrendjében meghatározó az idős emberek tisztelete, megbecsülése, önállóságának fenntartása, és az empátia. Fontos feladatként kezelik a lakók fizikai és mentális egészségének megtartását, aktivitásuk megőrzését. 

Munkájukban kiemelten fontos az idős ellátottak lelki egyensúlyának fenntartása, a számukra megfelelő kulturális és szabadidős tevékenységek biztosítása.